TESTO AG

Testo je tvrtka osnovana 1957. godine sa sjedištem u gradu Lenzkirchu u pokrajini Schwarzwald, Njemačka. Vodeća je tvrtka na svjetskom tržištu prijenosnih i stacionarnih mjernih instrumenata.

Saznajte više

RETROTEC

Retrotec je započeo kao proizvođač ‘blower door’ opreme u Ottawi, Kanada. Do 1984. godine proširili su se na SAD-u i postaje vodeći svjetski proizvođač dijagnostičke opreme i softvera u građevini.

Saznajte više

SCHALLER GmbH

Schaller Messtechnik GmbH je firma u obiteljskom vlasništvu, osnovana 1995. godine. U tom periodu postaju svjetski proizvođači opreme na području mjerenja vlage u biomasi, papiru i celulozi.

Saznajte više

AHLBORN GmbH

Ahlborn GmbH je obiteljska firma iz okolice Munchen. Više od 20 godina razvijaju pametnu tehnologiju konektora i senzora, te ih ujedno čini prepoznatljivim na području mjerne opreme.

Saznajte više

LOOK SOLUTION

Look Solutions GmbH & Co. KG aktivno sudjeluje u razvoju i proizvodnji  profesionalnih generatora magle za razne primjene. Uspješno posluju od 1997 godine i imaju kompletnu proizvodnju opreme u Njemačkoj.

Saznajte više

GL OPTIC

GL Optic je poljsko-njemački proizvođač preciznih instrumenata za mjerenje svjetlosti i kompleksnih rješenja za sustave spektralnog mjerenja svjetlosti.

Saznajte više

IRBEST

IRBEST Ltd. je službeni glavni Retrotec distributer za Istočnu Europu, Baltičke zemlje i Aziju. Ovlašten je za prodaju, tehničku podršku i ispitivanje zrakopropusnosti.

Saznajte više

HIKMICRO

HIKMICRO je specijaliziran za inovacije toplinske tehnologije, nudi cjelovita rješenja i kamere koje se mogu koristiti na otvorenom, te u industriji. Ima bazu zadovoljnih korisnika diljem svijeta, u više od 100 zemalja i regija.

Saznajte više

Pružatelji usluga