METIOR LAB d.o.o. je mlada i entuzijastična tvrtka u privatnom vlasništvu sa sjedištem u Zagrebu koja se bavi prodajom mjerne i ispitne opreme i usluga.

Glavna ideja i cilj nam je ponuditi svojim klijentima najkvalitetniju i najprikladniju opremu te najvišu razinu profesionalnosti u poslovanju.

Partneri su nam renomirani proizvođači kao što su Hikmicro, Testo,  Schaller, Ahlborn i Retrotec, a mi se kao tim neprestano usavršavamo u području opreme i usluga koju nudimo.

Profesionalcima želimo omogućiti da svakodnevni posao obavljaju kvalitetno i učinkovito. Zbog toga naše djelatnosti nisu usmjerene samo na prodaju, već klijentima nudimo i

  • profesionalnu tehničku podršku,
  • edukaciju kroz seminare i radionice,
  • ovlašten servis i
  • osigurane rezervne dijelove.

Osluškujemo nove trendove te predviđamo potrebe tržišta. Često ćemo upravo mi biti pioniri na nekom novom području, što našim klijentima, zbog novih naprednih uređaja koje nudimo, daje konkurentsku prednost na tržištu.

ISO 9001 Sustav upravljanja kvalitetom: Međunarodna norma je prepoznata kao temelj na kojem će tvrtka izgraditi sustav koji će osigurati zadovoljstvo kupaca i učinkovitost poslovanja.

ISO 14001 Sustavi upravljanja okolišem: Međunarodna norma za upravljanje okolišem, a koristi se za postizanje poboljšanja u području djelovanja na okoliš u skladu s vlastitim usmjerenjima i politikama zaštite okoliša.

HRN EN ISO/IEC 17025 Opći zahtjevi za osposobljenost ispitnih i umjernih laboratorija: Međunarodna norma za postizanje priznatosti laboratorijskih aktivnosti na međunarodnoj razini, potvrđujući na taj način povjerenje prema usluzi koju nudimo.

ISO 17024 Opći zahtjevi za tijela koja provode certifikaciju osoblja: Međunarodna norma osiguranja da certificirana osoba djeluje u skladu s certifikacijskim shemom. Povjerenje u certifikacijske sheme za osoblje postiže se pomoću globalno prihvaćenog procesa ocjenjivanja i periodičnog ponovnog ocjenjivanja osposobljenosti certificirane osobe za rad s određenim mjerilima.