Korisnici su dužni prije početka korištenja internetske stranice www.metiorlab.hr (dalje: internetska stranica), pružatelja usluga METIOR LAB d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, Zakiščak 6, OIB: 00763296273, upoznati se s Uvjetima korištenja internetske stranice. Ukoliko imaju dodatnih pitanja ili nejasnoća vezanih uz uvjete korištenja, mogu se obratiti na adresu e-pošte info@metiorlab.hr .

PRIHVAĆANJE OPĆIH UVJETA

Pristupanjem internetskoj stranici ili korištenjem bilo kojeg dijela njezinog sadržaja ili usluga, korisnik prihvaća Uvjete korištenja internetske stranice, kao i sva ostala pravila i uvjete korištenja predmetne internetske stranice i usluga koje se putem nje pružaju. Korisnici su suglasni da neće koristiti internetsku stranicu na način da štete autorima ili trećim osobama, te prihvaćaju sve rizike korištenja internetske stranice i usluga. Ukoliko se korisnik ne slaže s navedenim, dužan je prestati koristiti internetsku stranicu i usluge koje se putem nje pružaju.

PROMJENE OPĆIH UVJETA I STRANICE

METIOR LAB d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili dopuniti Uvjete korištenja. Promjene stupaju na snagu danom objave na internetskoj stranici. Nastavak pristupanja internetskoj stranici ili korištenja bilo kojeg dijela njezinog sadržaja smatrat će se pristankom na izmijenjene ili dopunjene Uvjete korištenja. METIOR LAB d.o.o. preporuča periodično provjeravanje Uvjeta korištenja radi upoznavanja s eventualnim promjenama. METIOR LAB d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave izmijeniti, dopuniti ili ukinuti bilo koji dio svog poslovanja, što uključuje i internetsku stranicu, odnosno bilo koji njezin dio, servise, podstranice ili usluge koje se putem njih pružaju. Predmetno pravo uključuje, ali se ne ograničava, na promjenu vremena dostupnosti, promjenu sadržaja, dostupnost novih podataka, promjenu načina prijenosa, kao i prava na pristup ili korištenje internetskom stranicom.

Dužnost je i obaveza korisnika koristiti internetsku stranicu u skladu s pozitivnim propisima te općim moralnim i etičkim načelima. METIOR LAB d.o.o. ima pravo u svakom trenutku vršiti kontrolu sadržaja internetske stranice kako bi osigurao poštivanje Uvjeta korištenja i pozitivnih propisa. Izmjene uvjeta korištenja važeće su odmah po objavi na internetskoj stranici www.metiorlab.hr .