Testo 565i – Pametna pumpa (crpka) za vakuumiranje s automatiziranim procesom vakuumiranja (198 l/min)

  • Potpuno automatiziran proces vakuumiranja s integriranim stop testom kada se koristi u kombinaciji s Testo 552i vakuumskom sondom
  • Može se sigurno koristit čak i sa zapaljivim rashladnim sredstvima klase A3 i A2L
  • Jedna aplikacija za sve: konfigurirajte i nadzirite mjerenja i upravljajte podacima pomoću TestoSmart aplikacije
  • Jednostavna izmjena ulja i kontrolno staklo za brzu procjenu razine ulja
  • Nepovratni ventil za sprječavanje gubitka vakuuma u slučaju nestanka struje

Testo 565i čini vakuumiranje sistema nevjerojatno jednostavnim. Zahvaljujući pametnoj tehnologiji i povezivanju s Testo 552i vakuum sondom, Testo 565i automatski zaustavlja vakuumiranje kad se postigne željena ciljna vrijednost i automatski pokreće test zadržavanja vakuuma. To znači da se cijeli proces odvija sam od sebe. Strani plinovi i vlaga mogu se tako sigurno ukloniti, a podaci koji se odnose na nepropusnost sustava pohraniti.

Funkcija bilježenja podataka osigurava potpunu dokumentaciju. Konfiguracijom, praćenjem očitanja uživo i slanjem izvješća o mjerenju lako se upravlja putem besplatne aplikacije TestoSmart. To vam omogućuje da ostanete fleksibilni i štedite dragocjeno vrijeme.

Maksimalna praktičnost zajamčena je jednostavnim mehanizmom za promjenu ulja i kontrolnim staklom za brzu procjenu razine ulja, zajedno s ergonomskom ručkom. Kako bi se osigurala visoka pouzdanost, ugrađeni nepovratni ventil pruža učinkovitu zaštitu od gubitka vakuuma čak i u slučaju neočekivanih nestanaka struje, te nudi dodatni sloj sigurnosti za neprekinuti rad.

Komplet sadrži: Testo 565i vakuum pumpa, boca za ulje, protokol kalibracije, HR upute

Šifra: 0564 5652 Kategorija: Oznaka: